Over Waddenzee Expedities

Waddenzee Expedities is met haar schip de Dream West actief in het Nationaal Park Lauwersmeer en op UNESCO Werelderfgoed De Wadden. In deze gebieden voeren wij allerlei excursies uit, van vogeltochten tot wadexcursies. Naast deze plezier-vaarten worden onze diensten veel gebruikt om teambuildingsdagen in te vullen voor verschillende bedrijven. Door de veelzijdigheid van Waddenzee Expedities zijn er verschillende opdrachtgevers. Zowel overheden (Rijkswaterstaat, waterschappen, natuurorganisaties) als bedrijven en particulieren maken gebruik van onze diensten, kennis en vaardigheden op en om het wad.

Dream West

Het schip van Waddenzee Expedities heeft de haven van Lauwersoog als thuishaven en wordt zowel op de Waddenzee als op het Lauwersmeer en aansluitende vaarwegen ingezet, hoofdzakelijk projectmatig maar ook op contractbasis. Opdrachtgevers doen regelmatig een beroep op Waddenzee Expedities om hun projecten in kust- en binnenwateren te ondersteunen. Waddenzee-Expedities investeert continu in mens en materiaal. Voortdurend vindt optimalisatie van onze bedrijfsvoering plaats zodat we altijd snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van onze opdrachtgevers.

De bemanning

Veiligheid en kwaliteit zijn een essentieƫl onderdeel. Dit is alleen mogelijk dankzij een gemotiveerd en gekwalificeerd team van medewerkers. Godert is de schipper van de Dream West en eigenaar van Waddenzee Expedities. Godert is een gekwalificeerd maritiem instructeur en is kaderinstructeur Eerste Hulp op verschillende schepen en hun bemanning. Verder is hij gespecialiseerd en gecertificeerd in Advanced Firefighting en SOLAS. Deze kennis gecombineert met jaren ervaring als schipper en een onvoorwaardelijke liefde voor het wad zorgen er voor dat u het wad op een mooie en indrukwekkende wijze zult beleven.